Juletid

by Anita Rikardsson | Dec 23, 2013

I morgon är det julafton ... en tid då man ger och får gåvor. Snart har ännu ett år gått. Det har varit ett fantastiskt och händelserikt år för oss i "Lyft ett barn". Vi är så tacksamma för alla er som gett och stöttat vårt arbete på olika sätt. Att få - för att sen kunna ge vidare till barnen som behöver det bäst - det är precis det vi vill med vår organisation.

Faddergalan i början på december blev en härlig kväll med mycket sång och musik, både julens välkända och några för oss helt okända finstämda sånger på norska. Vi har ju under några år haft fokus på vårt stora byggprojekt i Kolkata, och det var verkligen härligt att få se filmen från invigningen. Nu är snart byggnadsarbetet klart och vi går in i en ny fas i arbetet då vi ska bygga upp alla program som ska hjälpa flickorna få en bättre framtid. Två av oss från styrelsen i Lyft ett barn kommer att åka till Indien i slutet av februari för att planera tillsammans med våra partners på plats. Och köpa möbler och inreda centret. 
Vi vill säga ett stort tack till Nordisk hemservice som valt att ge årets julklappar till flickorna i Kolkata, för att kunna fortsätta arbetet med att bygga en hälsoklinik. 

Vi i "Lyft ett barn" önskar er alla en Fridfull Jul och ett Gott Nytt År!