STARTA EGEN INSAMLING

Ta vara på din kreativitet, samla dina vänner och låt er skaparglädje bli till nytta för någon annan!

Tips och idéer för att STARTA EN EGEN INSAMLING

Det finns säkert hur många goda idéer som helst… Det viktigaste är att inte låta det förbli en idé, utan verkligen genomföra den. Här ger vi bara några tips – du kan säkert komma på mycket mer:

Välgörenhetsmiddag
Kanske är du bra på att baka och laga god mat? Bjud in dina vänner till en välgörenhetsmiddag, låt dem betala en summa för kalaset eller ge en frivillig gåva till något av Lyft ett barns projekt. Vill du ha informationsmaterial från oss är du välkommen att höra av dig. 

Loppis
Rensa i gömmorna på vinden, i förråden, i garaget – och anordna en loppis. Låt någon annan bli glad över fynden – och gläd barnen i våra projekt med det du tjänat på försäljningen.

Sälj sticklingar
Har du krukväxter hemma? Sätt sticklingar och sälj till dina vänner och bekanta.

Lotteri/marknad
Arrangera ett lotteri eller en julmarknad och låt intäkterna gå till ett specifikt projekt.

Present till bröllop, födelsedag m m
Om du är huvudpersonen – berätta för dina vänner och bekanta att du inte vill ha presenter utan i stället göra en insamling inför ditt bröllop, din jämna födelsedag, till jul eller examen. Låt gåvan gå till något projekt du verkligen brinner för.

Samla mynt
Använder du dina enkronor, tvåkronor, femkronor och tior? Sätt en burk på köksbordet, rensa din plånbok en gång i veckan och lägg slantarna i burken. Kanske du kan inspirera dina vänner att göra likadant och så gör ni en gemensam insamling. Alla bäckar små …

Behöver du informationsmaterial?

Vill du ha information om något av våra projekt t ex visitkort, broschyrer, bildspel eller film? Vi skickar dig det material du behöver för att dela ut, visa i en mindre grupp eller för att visa t ex på datorn eller på storbildsskärm. Välkommen att kontakta oss på E-post [email protected] eller telefon 08 58884051 eller meddela oss genom att fylla i och skicka in formuläret här till vänster.

Sätt in din gåva

Pengarna du samlat in sätter du in på vårt bankgiro 900 1934 eller skickar till vårt Swishnummer 123 900 1934.